Η ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΤΗΣ... ΤΕΜΠΕΛΑΣ
Υλικά:
1 κιλό σπανάκι κατεψυγμένο
φέτα τριμμένη (όση θέλουμε)
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος 30% λιπαρά
6 αυγά χτυπημένα
αλάτι
πιπέρι
Προετοιμασία:
Βράζουμε το σπανάκι μέχρι να ξεπαγώσει ( συνήθως ξεπαγώνει πριν αρχίσει να βράζει). Το στραγγίζουμε και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει αν καίει.
Ρίχνουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε να απλωθούν όλα τα υλικά ομοιόμορφα.
Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και το απλώνουμε ομοιόμορφα. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 1 ώρα περίπου.