ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΑΝΑΝΑ
Επιτέλους και ένα σπιτικό παγωτό που είναι παγωτό και όχι... γρανίτα!!! (Στη φωτογραφία είναι λίγο λιωμένο γιατί δεν έβρισκα τη φωτογραφική αλλά υπόσχομαι να προσθέσω καλύτερη φωτογραφία...)
Υλικά:
Όσες μπανάνες θέλουμε (για το μπολάκι της φωτογραφίας - για μία δόση δηλαδή - χρειάστηκα 1 μπανάνα)
Σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικά)
Προετοιμασία:
Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες, τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες (Εγώ που δεν έφτιαξα πολύ, τις άφησα για 3 ώρες). 'Επειτα τις βγάζουμε από την κατάψυξη και τις αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 4-5 λεπτά να μαλακώσουν λίγο. Τις χτυπάμε στο multi ή στο μπλέντερ μέχρι να λιώσουν και να πάρουν την υφή του παγωτού.
Σερβίρουμε γαρνίροντας με σιρόπι σοκολάτας.
Διατηρείται στο ψυγείο σε κλειστό μπολ χωρίς να γίνει κρύσταλλα.